Marius Dănuț Carașol, directorul executiv al Transelectrica, conduce unul dintre cele mai importante segmente de siguranță națională din România cu o diplomă de licență FALSĂ!

O recunosc chiar oficialii Politehnicii București, unde Carașol susține că și-ar fi terminat studiile.

Suspiciunea că diploma lui Carașol ar fi falsă a apărut în urmă cu câteva zile, în rândul angajaților Transelectrica. Astăzi, Politehnica București a venit și cu un răspuns oficial la ei: Carașol a fost studentul lor, dar NU ȘI-A TERMINAT STUDIILE.

”Comunicăm faptul că diploma cu seria D, nr 0286614, din 2005, nu a fost eliberată de Universitatea POLITEHNICA din București (UPB), Facultatea de Electrotehnică.

Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”, se arată într-un document oficial al Politehnicii, transmis redacției noastre.

Asta înseamnă că tot ceea a semnat Carașol de-a lungul anilor devine nul. Mai mult, este și caz penal.

Până la acest moment, Marius Dănuț Carașol nu a răspuns solicitărilor noastre!

Articolul precedentImpozit de 30% pentru pensiile mai mari de 7.000 de lei. Proiectul ministrului de Finanțe a trecut în Senat
Articolul următorȘefii Academiei de Poliție, trimiși în judecată sub control judiciar în dosarul legat de amenințarea jurnalistei Emilia Șercan