Vlad Voiculescu, după numirea lui Vîlceanu: „Golăneală”

Mesajul lui Voiculescu a pornit de la postarea de Facebook a Ralucăi Prună. Printre altele, Prună menționa: „Spectacolul public al disensiunilor din PNL este politic vorbind sinucigas, iar estetic vorbind grotesc”

Foto: Aktual 24

Imediat după anunțul potrivită căruia, Dan Vîlceanu va fi noul ministru de Finanțe, Vlad Voiculescu, ministru demis al Sănătății și actual lider al USR PLUS București, și-a manifestat părerea. În opinia lui Vlad Voiculescu, ceea ce se întâmplă în acest moment nu ar fi nimic mai mult sau mai puțin decât o „golăneală”.

Vlad Voiculescu: „Golăneală. Nimic mai mult, nimic mai puțin”

De altfel, nu este niciun secret faptul că Vlad Voiculescu nu îl simpatizează pe Florin Cîțu, de vreme ce acesta l-a demis din fruntea Ministerului Sănătății, decizie care a dat foc coaliției, la acea vreme. Urmând logica, orice decizie ar lua acum premierul Cîțu ar putea fi sortită eșecului, în opinia lui Voiculescu, cel care se pare că încă nu a trecut peste scandalul din primăvara trecută.

„Golăneală. Nimic mai mult, nimic mai puțin”, este comentariul lăsat de Vlad Voiculescu, la postarea Facebook a Ralucăi Prună.

„Spectacolul public al disensiunilor din PNL este politic vorbind sinucigas, iar estetic vorbind grotesc. Un fel de tribalism politic in care PNL merge cantand cu capul in zid numai pentru a nu devia de la scenariul scris dinainte.

Ma intreb de ce as avea incredere intr-un guvern condus de PNL care forteaza statutul propriu (dixit presedintele PNL) ca sa iasa profetia ‘salvatoare’ cu Citu. Nu avem nicio garantie ca PNL nu va forta si legi, in numele aceleasi profetii. Integritatea e de mult aruncata la gunoi de acest guvern ca desueta, de vreme ce un politician cu grave probleme de integritate precum Citu este validat.

Aruncata la gunoi e si mantra anti-PSD cu care PNL a ajuns la guvernare, de vreme ce propunerea pentru finante este un personaj crescut la sanul PSD si al contractelor cu statul. Lumea informata isi aduce aminte de USL si nu e chiar socata.

Cine deconteaza? Noi toti, caci mai amanam momentul unei guvernari credibile. PSD nici nu trebuie sa se faca ca lucreaza, caci creste pe greseala grava a adversarului naravit la metodele brevetate de inaintasii PSD”, a scris Raluca Prună.

Citește și: Iohannis i-a dat „binecuvântarea” lui Vîlceanu

Articolul precedentIohannis i-a dat „binecuvântarea” lui Vîlceanu
Articolul următorLike, share, report și delete. Falsitatea noastră, cea de toate filtrele
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.