Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Societatea RAJA anunță că va fi necesară întreruperea furnizării apei potabile pe mai multe străzi din orașul Cernavodă pentru a permite executarea lucrărilor de racordare la noul sistem de alimentare cu apă.

Oprirea va avea loc joi, 20 iulie 2023, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Cernavodă: Zonele afectate de lipsa apei vor include străzile Crișan, Cuza Vodă și Mihai Eminescu, împreună cu străzile adiacente.

Aceste lucrări fac parte din proiectul CL24, intitulat „Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă”, cu o valoare aproximativă de 56 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

RAJA prezintă scuze pentru disconfortul creat abonaților și asigură că echipele de intervenție ale constructorului, împreună cu formațiile de lucru ale RAJA, vor depune toate eforturile pentru finalizarea lucrărilor în timp util și reluarea furnizării apei potabile cât mai curând posibil.

În același timp, se recomandă utilizatorilor afectați să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic în timpul în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile efectuate pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă au în vedere asigurarea unor servicii ireproșabile și creșterea calității vieții comunității

Prin implementarea acestor lucrări, se va îmbunătăți capacitatea de transport și distribuție a apei potabile, se va asigura debitul de alimentare și calitatea apei, se vor reduce pierderile în rețeaua de distribuție și se va asigura siguranța și continuitatea serviciilor oferite.

Articolul precedentFanfara ”Muzica Apelor” publică programul pentru finalul lunii iulie și începutul lunii august
Articolul următorBritanicii Tate și cele două românce implicate în dosarul de trafic de persoane rămân în arest la domiciliu
Jurnalist full-time / Pesimist part-time