Gabriela Firea

Primarul Capitalei nu exclude o eventuală candidatură la prezidențiale, însă în viziunea sa ar trebui ca în spatele unei nominalizări să existe un consens din partea mai multor partide. Invitată la Marius Tucă Show, Gabriela Firea a spus că va candida doar dacă va fi candidat unic al PSD, ALDE și PRO România. Totodată, aceasta a subliniat că își dorește încă un mandat la Primăria Capitalei.

Mă voi întâlni cu colegii mei, este normal să ne întâlnim, să discutăm. Aș candida la prezidențiale în condițiile în care aș fi considerată de către colegii mei din PSD, de către colegii de la ALDE și de către fostul nostru coleg Victor Ponta de la Pro România cea mai bună soluție pentru centru-stânga. Atunci aș putea să fiu și eu măsurată, analizată. Eu nu am vrut să se spună că îmi e teamă, că sunt încremenită în proiect, că doresc să îmi conserv procentele de la Capitală.

În ultimele zile se tot spune că, în mod tradițional, PSD se înscrie în cursă cu președintele partidului, dar tot tradițional în ultimii 15 ani am pierdut. Poate ar trebui să facem o schimbare, din moment ce tradiția ne este nefavorabilă”, a atras atenția Firea.

Articolul precedentDeputatul Rădulescu face o profeție: „Secția pentru Investigarea Infracțiunilor de Justiție trebuie consolidată. Dacă colega Birchall dorește altceva va pleca și cariera ei politică se va încheia”
Articolul următorJudecătorul Danileț, cercetat de Inspecția Judiciară