deputatul mitraliera

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, a luat aseară la analizat cele mai fierbinți subiecte alte zilei, de la raportul GRECO, la impozitarea pensiilor și până la gratuitățile pe care le au studenții. Practic, deputatul face câteva profeții în legătură cu viitorul, inclusiv cu cel al ministrului Justiției.

Vreau să afirm public câteva lucruri, cu mare convingere : 1. Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie să fie consolidată și trebuie transformată în direcție, așa cum este DNA și DIICOT , fiind singura redută pentru respectarea drepturilor și libertăților romanilor și împotriva abuzurilor din justiție ale magistraților. Voi fi împotriva oricărui membru PSD care va dori altceva. Dacă colega Birchall dorește altceva va pleca și cariera ei politică se va încheia;

2. Impozitarea pensiilor magistraților e o eroare gravă pe care am putea să o facem. În toată lumea există aceste pensii de serviciu (și nu speciale, cum spun unii care habar nu au) și ele sunt precizate și în legea 303 si 304, eliminarea sau impozitarea lor fiind neconstituțională. Am rezolvat totul și acum vrem să ne punem în cap și toți magistrații? Chiar și pe aceia care ne-au susținut toate modificările prin legile justiției și au susținut secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție? Nu susțin sub nicio formă impozitarea pensiilor de serviciu ale magistraților.

3. În toti acești 7 ani, am susținut mereu, că pe funcțiile ministeriale să punem profesioniști, oameni impecabili cu mare experiență în domeniu, pe care românii să îi aprecieze și să îi iubească și nu hahalere puse prin presiunea președinților de organizații județene, de care românii să râdă și care să ne facă de râs. În același timp, voi susține totdeauna miniștrii care și-au îndeplinit din plin mandatul, care au muncit zi și noapte, care sunt cunoscuți și iubiți pentru ceea ce au făcut pentru români și nu voi accepta ca să fie schimbați cu no-name-uri , numai pentru că alții care nu au făcut nimic sunt invidioși sau pentru că nu sunt securiști ca ei.

4. M-am exprimat deja vis-a-vis de gratuitatea biletelor de călătorie cu trenul a studenților, și așa cum niciunul din noi care am făcut facultate (mai nou universitate) nu am avut gratuitate și ne-am plătit biletele de tren, și generații întregi de români au ajuns oameni respectabili și au făcut această țară cunoscută în lume, fără să ceară gratuități de un fel sau altul, sunt total pentru eliminarea acestor gratuități. Nu asta e piedică în a învăța și a vă reprezenta țara dragi studenți! Culcați- vă în fiecare seară cu ceea ce a spus Kennedy “nu întreba ce poate face țara pentru tine, ci ce poți face tu pentru țară“ . Dep Dr Cătălin Marian Rădulescu”, se arată în postarea acestuia de pe Facebook.

Articolul precedentÎn sfârșit, un primar recunoaște: „Nu e normal ca salariile din zona publică să fie mai mari decât în zona privată”
Articolul următorGabriela Firea vrea să fie candidat unic PSD, ALDE și Pro România