Marcel Ciolacu bagă frica în liberali. Liderul PSD, convins că moțiunea va trece

„Este pentru prima dată când are șanse o moțiune de cenzură la numai șase luni de la alegerile generale”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a insistat că nu are nici cea mai mică intenție de a susține, pe viitor, un guvern minoritar al PNL. „Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate”, a mai spus acesta.

Marcel Ciolacu: „PSD este cel mai mare partid din România. Mai mult, a și câștigat alegerile”

„Mă vedeți pe mine, îl vedeți pe Paul Stănescu, pe Fredi (Alfred Simonis – n.r.), pe Sorin (Grindeanu – n.r.) că vom susține vreodată să rămână Raluca Turcan, să rămână domnul Cîțu într-un guvern minoritar? Eu vă spun că nu”, a dat asigurări Marcel Ciolacu, adăugând că Românie normală, adică cea promisă de președintele Iohannis, ar trebui să însemne, în mod automat și că nu se încalcă Constituția și, în plus, nu li se ia dreptul celor care au câștigat alegerile să facă propunerea de premier – „trebuie să-ți asumi și consecințele”, a mai spus Ciolacu.

Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate. Nu se întâmplă nimic. Oricum PNRR trebuie renegociat, oricum sunt o groază de OUG care trebuie aduse în Parlament și modificate… PSD nu e angrenat într-un joc politic care privește alt partid”, spune Marcel Ciolacu, întrebat dacă social-democrații ar putea susține un guvern minoritar PNL

a spus Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.ro.

Caramitru îi cere lui Nicușor Dan să-și dea demisia

Mai mult, Marcel Ciolacu a mai spus că este pentru prima dată când are șanse o moțiune de cenzură la numai șase luni de la alegerile generale. „Noi vrem să avem un suport și de la partenerii sociali. O moțiune de cenzură nu o considerăm numai o luptă politică, ci și un instrument cu partenerii sociali pentru a vedea unde s-a greșit”, a spus, de asemenea, președintele PSD, menționând, de asemenea că cei din PSD se simt pregătiți să preia guvernarea.

Articolul precedent”Educația sexuală nu înseamnă nici porno, nici că te transformi în homosexual”
Articolul următorGalați, orașul de sub ape! Inundațiile au făcut ravagii în municipiu
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.