Cântărețul nu s-a simțit tocmai bine, în seara de miercuri, acuzând o stare febrilă. El a pus totul pe seama unei răceli, de la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva, unde există ceva diferențe de temperaturi între platoul de filmare și camera unde stau artiștii.

Marcel Pavel a fost dus la spital cu izoleta, încă de miercuri, după ce rezultatul analizelor au confirmat că artistul este infectat cu coronavirus. Din păcate, în ultimele zile, Pavel a intrat în contact cu foarte multe persoane, a fost la filmări  la Te cunosc de undeva, de la Antena 1, apoi la Antena Stars, unde și-a promovat un nou single, cât și la Pro TV, la emisiunea Vorbește lumea.

Ozana Barabancea

Până acum s-a confirmat faptul că și Ozana Barabancea ar fi infectată cu noul coronavirus, dar nu se știe exact dacă Marcel Pavel s-a infectat de la ea sau invers! Oricum, toți artiștii cu care Pavel a intrat în contact au fost obligați să-și facă analizele, pentru a vedea dacă s-au infectat și ei.

Aurelian Temișan

Trebuie să mai spunem  că Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, a fost internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar medici fac tot ce le stă în putință, pentru ca îndrăgitul artist să revină sănătos, în viața mondenă! Pe contul său de Instagram, unul din jurații de la Te cunosc de undeva, este vorba de Aurelian Temișan a postat următoarele: ” Viața se trăiește azi! Prezentul este o punte de legătură între trecut și viitor. Iar noi suntem… prezentul fiecăruia dintre noi. Așa că… Trăiți-vă!”

Ziarul de Investigații

Articolul precedentUSR acuză un „joc duplicitar cu eliminarea pensiilor speciale”
Articolul următorRAJA S.A. va executa lucrări de modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată din comuna Crevedia