Cristian Popescu Piedone - Foto Ziarul de Investigații

Cristian Popescu Piedone, acuză Realitatea TV de practici mafiote, susținând că împotriva sa a fost declanșată o adevărată operațiune de filaj, șantaj și încercări de intimidare. Edilul afirmă că a fost deja depusă o plângere penală atât împotriva postului de televiziune cât și împotriva jurnalistei.

Toată această ”operațiune” ar trebui să-l facă pe acesta să se retragă din cursa electorală, de această retragere beneficiind Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de Primar General.

Acesta a afirmat că în fața casei soacrei sale se află o mașină ”de monitorizare” care ”îl filează” peste tot.

Contactat de Ziarul de Investigații acesta a afirmat cu tărie că nici măcar nu se gândește la o retragere din cursa electorală!

”Este de neînchipuit ca în anul 2024, într-un stat european să nu poți să mergi pe stradă în mod liber, să nu poți să interacționezi cu cetățenii, să îți fie încălcate drepturile fundamentale la o viață liberă și decentă. Voi merge până la capăt cu plângerea penală, cu candidatura mea și Vlad cu a lui! În vocabularul familiei PIEDONE nu există cuvântul retragere!

Nu vom ceda, nici eu și nici Vlad în fața acestor mafioți care își urmăresc doar intesele lor meschine, de oameni mici! Ceea ce astăzi ni se întâmplă nouă, mâine i se poate întâpla oricui din această țară! Libertatea de exprimare a atins zilele astea un record negativ greu de imaginat! O televiziune patronată și condusă în acest mod nu poate fi percepută ca o televiziune liberă, ci mai degrabă ca Inchiziția.

Eu, Cristian Popescu Piedone, fiul meu, Vlad Popescu Piedone si partidul din care facem parte, ne vom căuta dreptatea în instanță! Dar totuși, până când Instanța va decide în privința acestor tactici de manipulare a alegătorilor, a hărțuirii și șantajului la care noi suntem supuși, pe data de 10 iunie invit toată presa onestă la o conferință de presă unde toți veți afla ce stă în spatele acestor acțiuni!” a declarat Popescu Piedone pentru Ziarul de Investigații.   

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentCandidatul AUR la Primăria Capitalei: ”Procurorii au început urmărirea penală împotriva lui Nicuşor Dan”
Articolul următorCOMUNICAT DE PRESĂ
Senior partner Ziarul de Investigatii