Adrian Oros este subiectul unei moțiuni simple de cenzură depusă și asumată de 71 de semnatari – senatorii PSD, ALDE şi afiliaţi grupului PSD. Azi, în plenu Senatului se va dezbate și vota moțiunea intitulată „Lenea, minciuna şi incompetenţa ministrului Oros”, dorința semnatarilor fiind aceea de a-l demite pe ministrul Agriculturii.

În guvernarea PSD, Ministerul Agriculturii a fost condus cu responsabilitate şi profesionalism obţinând rezultate excepţionale. Încă din primele zile ale instalării ministrului Oros la cârma Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, bâlbele şi ezitările au apărut, generând permanent confuzie în rândul agricultorilor români, dar şi al consumatorilor de produse româneşti.

De la acest ministru auzim doar scuze şi motivaţii. Declaraţii politice deplasate, management defectuos, lipsa de viziune, înşelarea încrederii producătorilor agricoli, luarea de decizii deplasate, frica de responsabilitate face ca noi să fim astăzi aici şi să dezbatem această moţiune simplă.

Prin această moţiune simplă dorim nu doar să atenţionăm românii cu privire la pierderile incomensurabile din această perioada din agricultură, cât şi la incompetenţa actualului ministru Oros. În consecinţă, cerem demiterea imediată a acestuia”, se arată în moţiunea simplă.

Articolul precedentVioleta Alexandru s-a hotărât să plece în Germania pentru a verifica situația
Articolul următorGabriela Firea anunta ca va incepe testarile pentru COVID-19. „Acest proiect a fost blocat doar pentru ca l-am propus eu”