dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

De când a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare, Liviu Dragnea face des vizite instanțelor de judecată, cu cereri care de care mai diverse. La fel și astăzi, când s-a prezentat la Tribunalul București, unde a introdus luna trecută o contestație la executare. După o amânare cerută termenul trecut chiar de avocații fostului lider al PSD, nici de această dată nu a fost luată o decizie pe fond.

Tribunalul București a dispus, conform Mediafax, că cererea lui Liviu Dragnea este de fapt de competența Înaltei Curți de Casație și Justiție. Și, dată fiind amânarea inerentă a cauzei, Dragnea s-ar fi declarat dezamăgit de cum decurg lucrurile.

Când ajunge să se judece această cerere îmi termin mandatul. După o cerere de abţinere aprobată, o cerere de recuzare respinsă, Tribunalul putea trimite la altă instanţă dosarul”, a spus Liviu Dragnea în sala de judecată, citat de Mediafax.

Articolul precedentMiniștrii reloaded din Guvernul Orban 2 apar în fața comisiilor. „O mascaradă, o risipă de timp și resurse”, crede Eugen Teodorovici
Articolul următorCCR dă dreptate Avocatului Poporului în problema ordonanței adoptate după Cazul Caracal :nu poți forța cetățenii să prezinte buletinul la cumpărarea unei cartele prepay