Jurnalistul Rareș Bogdan susține că s-a nimerit în aeroport cu Laura Codruța Kovesi chiar în timp ce aceasta pleca spre Bruxelles. Jurnalistul a explicat că oamenii o încurajau pe Kovesi și îi cereau să nu cedeze, tocmai de aceea Rareș Bogdan le cere lui Dragnea și Tăriceanu să facă un exercițiu și să iasă între oameni.

”Am văzut reacția oamenilor din aeroportul Otopeni în momentul în care trecerea Kovesi, mergeam în spatele ei. Oameni bun, vreau să-i văd și pe jurnaliștii de la alte televiziuni, pe politicienii României de la PSD, ALDE, vreau să-i văd că obțin din partea oamenilor reacții similare. Cel mai neobrăzat individ, Tăriceanu, în afară de Dragnea, să facă același exercițiu și să iasă între oameni.

Am văzut aplauze, semnul victoriei. Oamenii îi spuneau ”Rezistați!” sau ”Mergeți înainte”. Eram în spatele ei și am văzut toate reacțiile.

Măi, penalilor, măi, nenorociților! Nu mai manipulați. Încercați să vedeți dacă aveți parte de aceleași reacții. Oamenii nu sunt tâmpiți, nu sunt proști și nu se lasă manipulați de voi.”, a spus Rareș Bogdan, în cadrul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV.

Sursa: Stiri pe surse

Articolul precedentTraian Băsescu îi ia apărarea Codruței Kovesi în cazul aducerii lui Nicolae Popa în țară
Articolul următorInstanța supremă reia astăzi judecarea dosarului în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare