Luni s-a consemnat încă o demisie din PSD. Deputatul Alexandru-Ioan Andrei nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor.

Anunţul a fost făcut în plenul de luni de vicepreşedintele Camerei, Eugen Nicolicea, cel care a prezidat şedinţa.

Astfel, deputatul de Giurgiu care a fost ales pe listele PSD, la alegerile din 2016 nu mai face parte, începând de luni din grupul deputaţilor social-democraţi. Acesta va activa în grupul neafiliaţilor până va anunţa dacă va adera la un alt grup parlamentar.

Nu e prima demisie din PSD în ultima perioadă

În ultimul timp, mai mulţi social-democraţi au demisionat din PSD şi au aderat la Pro România. Deputatul de Timiş Adrian Pau a anunţat, la începutul lunii, că demisionează din PSD şi aderă la Pro România, deoarece nu se mai „regăseşte” în partidul condus de Liviu Dragnea.

Şi fostul premier Mihai Tudose a anunţat, pe Facebook, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. Şi deputatul Georgian Pop a spus că demisionează din PSD şi se înscrie în Pro România. Pop era secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. Au mai aderat la Pro România deputatul Oana Silvia Vlăducă şi deputatul Corina Bogaciu, cea din urmă demisionând din PSD în luna noiembrie a anului trecut.

Articolul precedentBlestemul lui Matteo Politi! Clinici particulare inchise sau amendate
Articolul următorCiorbea, țipând la o ziaristă Nesweek: Sunteți mai șmecheră sau ce dracu mai sunteți / Îi omorâm de vii în pușcării