Astăzi, 17 noiembrie 2023, Ana Loredana Predescu, deputat de Brașov, membru in Comisia pentru Învățământ și membru în Comisia pentru industrii și servicii, și-a anunțat decizia de a se alătura Alianței pentru Unirea Românilor (AUR).

La eveniment au participat George Simion, președintele AUR, și Dan Tanasă, purtătorul de cuvânt al AUR, membri din conducerea partidului, demnitari, oameni de afaceri, reprezentanți ai societății civile, membri și simpatizanți.

În cadrul evenimentului, deputata de Brașov și-a explicat gestul și prin aceea că, la acest moment, AUR este formațiunea cu ale cărei țeluri și idealuri se identifică în ceea ce privește domeniul educației.

Am avut ca motivație situația din Parlamentul României, care nu a fost una bună din punct de vedere al voturilor date de noi în favoarea interesului românilor. Însă a venit o perioadă în care am realizat că noi, românii, oamenii bine intenționați, generația care vrea să schimbe ceva, chiar poate.

Eu am spus „stop joc”. Nu vreau ca copiii mei să lupte. Vreau să lupt eu, pentru a nu mai pleca din țară. Exodul este cel mai dramatic. (…)

Mă identific total cu programul de educație al AUR. Învățământul este acel moment de cotitură, dacă vrem ca această generație să aibă măcar educația pe care am avut-o noi. Nu vorbesc despre idealuri mărețe, ci despre normalitate.

Nu înțeleg de ce, dacă îți iubești țara, ești blamat și numit extremist. Sunt momente în istoria unei țări care o definesc, cum este Revolta din 15 noiembrie 1987, de la Brașov. Și sper că va fi un moment de revelație al poporului român și de încredere în oamenii noi, capabili și echilibrați pe care AUR îi are”, a subliniat deputata Predescu.

În vârstă de 40 de ani, Ana Loredana Predescu a fost aleasa deputat în 2020. Experiența nu îi lipsește, dat fiind că și-a început cariera în învățământ. Astfel, între sptembrie 2003 și noiembrie 2006 a fost învățător titular la o școală din Capitală.

Însă de-a lungul timpului a fost o voce activă în mediul acesta, al educației. Între aprilie 2012- octombrie 2013, a fost manager proiect POSDRU- „Promovarea antreprenoriatului in mediul rural” în cadrul Fundației Societatea Civilă pentru Educație și Informatizare, anterior, între octombrie 2010- noiembrie 2012 a fost specialist relații publice la Fundația Mereu Aproape.

Articolul precedentCiolacu, în fața ambasadorului Franței în România: „România se bazează pe sprijinul Franței pentru aderarea la spațiul Schengen”
Articolul următorGeoană sugerează că va reveni în forță: „În curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România”