Ludovic Orban și Florin Cîțu

Continuă războiul declarațiilor între cei mai importanți oameni ai liberalilor, candidații la președinția partidului, în persoana lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban.

Cei doi nu scapă nicio ocazie pentru a se ataca reciproc și a-i știrbi imaginea celuilalt, în văzul întregii țări, deși alegerile și campania privesc doar membrii PNL care își vor vota următorul conducător destonic.

Aseară, la TVR 1, premierul Florin Cîţu a spus clar și răspicat că, în acest moment, actualul președinte al PNL și contracandidatul său pare a fi cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură depusă de USR PLUS și AUR. Totodată, premierul a arătat cu degetul înspre președintele Camerei Deputaților și pentru că acesta ar prelua mesajele PSD. În plus, Cîțu a lăsat să se înțeleagă chiar că Orban ar putea avea probleme dacă se va constata că, prin declarațiile sale, a încălcat statutul partidului.


Din ce declaraţii am văzut în ultima perioadă, pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR – AUR. E ceea ce am observat eu. În acelaşi timp, foarte multe dintre mesajele care fac referire la guvernare par copy-paste după mesajele PSD.

(…) Ludovic Orban este un membru PNL. Ce spun eu acum, dar voi spune mai ferm după 25 septembrie, e că toţi membrii PNL trebuie să respecte statutul PNL, în sensul că guvernarea este a PNL, iar atacurile la guvernare vin doar de la PSD sau de la opoziţie, nu vin din propriul partid.

Dacă avem ceva să ne spunem, ne spunem în partid, nu în spaţiul public. Nu şubrezim noi guvernarea prin atacuri la guvernare sau premierul PNL. Şi asta scrie foarte bine în Statutul PNL”, a spus nevinovat Florin Cîțu, citat de B1 TV.

Articolul precedentIrineu Darău, atacuri la adresa lui Dan Barna pe tema votului intern din USR PLUS: „Nu mai aveți oameni care să lucreze bine și cu cap”
Articolul următorGrecia aprobă noua lege a animalelor de companie: sunt interzise abandonul, abuzul, rănirea sau otrăvirea