Partidul Național Liberal anunță că Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi și totodată candidat pentru această funcție, nu mai este membru al partidului, după ce în presă a apărut o înregistrare video realizată chiar de liberalul din Bistrița Năsăud, în care fiica sa este filmată aproape dezbrăcată și pusă să își ceară scuze în mod repetat pentru greșeli copilărești. Traian Ogâgău nu a negat veridicitatea filmului, însă a deturnat discuția de la violența psihică pe care i-o aplicase fiicei sale. Astfel, acesta a spus că fiicei sale i-a fost adus un prejudiciu de imagine atunci când filmulețul a fost publicat „de către PSD în plină campanie electorală”. „Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!”, scria ieri Ogâgău.

Azi însă, președintele PNL Bistrița Năsăud, Ioan Turc, a comunicat oficial că Ogâgău e out din partid: „Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.

Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit. Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”.

Articolul precedentTăriceanu, discurs de candidat la președinție: își dorește o Românie normală
Articolul următorȚara tuturor posibilităților. Te poți angaja la SRI fără studii superioare