O nouă companie de apă şi canalizare şi o nouă societate de transport călători vor fi înființate în județul Buzău. Ambele vor fi în subordinea Consiliului Județean Buzău.

Anunţul a fost făcut de către preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în cadrul unei şedinte


În cazul noii secietăţi de apă şi canalizare, aceasta ar putea deservi cetăţenii din comunele în care nu îşi desfăşoară activitatea Compania de Apă Buzău, operatorul aflat în subordinea Primăriei Buzău. 

În ceea ce priveşte noua societate de transport judeţean, aceasta ar putea face curse între extremităţile judeţului, dar şi spre obiective turistice din judeţ. Noua societate de transport a Consiliului Judeţean Buzău ar putea deveni funcţională începând de anul viitor.  

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a precizat că cele doi noi societăţi comerciale nu vor activa pe raza celor două municipii, Buzău, respectiv Râmnicu Sărat, ci doar în oraşele şi comunele care nu beneficiază de aceste facilităţi. 

Articolul precedentScandal la concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul CF Sibiu. Procedura a fost anulată chiar în mijlocul probelor
Articolul următorBogdan Davidescu, condamnat pentru pornografie infantilă, VALIDAT primar la Șotrile!
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...