Pitești este orașul unde cei de la PNL se au ca frații cu cei de la PSD. Cel puțin asta reiese din declarația unui lider USR care demască un caz clasic de traseism între partide, doar de dragul scorurilor bune la alegerile locale.

În opinia liderului USR, în Pitești ar fi renăscut USL-ul, cel care acum ani buni făcea legea electorală, pe ambele eșichere politice: și de stânga, și de dreapta.

În spiritul afirmațiilor de mai sus, iată că în Pitești există atât de multă înțelegere între social democrați și liberali, încât Sorin Apostoliceanu este primit cu brațele deschise în tabăra PNL. Motivul este unul simplu, nu foarte greu de închipuit: Apostoliceanu aduce mai multe voturi de unul singur decât partidul, astfel că o curtare în masă a acestuia devine literă de lege. Candidatura lui Sorin Apostoliceanu a fost validată de Biroul Politic Naţional al PNL sub motivația vastei experiențe a fostului social democrat în administrația locală piteșteană.

Se vede treaba că toată echipa PNL ar fi salutat această decizie

„Candidatura lui Sorin Apostoliceanu, un reprezentant al administraţiei piteştene cunoscut pentru implicarea şi dedicarea în comunitate, dovedeşte că PNL vine cu soluţia cea mai bună pentru municipiu. PNL Piteşti face astăzi schimbarea de paradigmă, susţinând în primul rând omul Sorin Apostoliceanu, pentru experienţa şi faptele care au vorbit în locul siglei de partid. Un om tânăr, cu energie, pregătit să schimbe Piteştiul în bine”, susțin reprezentanții PNL Argeș, într-un comunicat de presă transmis Agerpres.

„La Pitești, USL trăiește”

„PNL nu a înțeles nimic din protestele și voturile din ultimii ani împotriva unui PSD toxic și alege să susțină pentru funcția de primar al Piteștiului pe actualul viceprimar PSD-ist. Este o palmă dată de un grup de interese tuturor piteștenilor cinstiți și liberalilor autentici din orașul nostru.

USR nu a făcut niciodată o înțelegere cu PSD și nici nu o să facem vreodată.

De prea mulți ani, Piteștiul a fost sufocat de politica blaturilor și a incompetenților, de jocurile de culise în spatele ușilor închise. Însă ce a uitat vechea clasă politică e că la Pitești există o nouă generație care nu mai acceptă vechii și noii PSDiști.

Alianța USR PLUS rămâne singura construcție politică interesată de schimbarea Piteștiului. În următoarele luni, lupta noastră va fi împotriva a doi PSD-isti: unul în roșu, altul în galben, împotriva vechii clase politice.

E timpul oamenilor cinstiți și competenți în Pitești. Piteștenii au demonstrat asta deja. Câștigăm alegerile și schimbăm Piteștiul!”, a scris liderul USR pe pagina sa de Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentOrban, în Senat: „Sistemul sanitar, așa cum ați văzut, este unul care e pregătit”
Articolul următorMircia Gutău din nou la masă cu Buican?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.