Legea carantinei şi izolării a trecut aseară în Senat cu vot majoritar, doar opt senatori votând împotriva proiectului legislativ, lucru care îl mulțumește pe Victor Ponta dar îl și întristează în egală măsură. Modificările la proiectul propus inițial de Guvernul Orban au trecut cu 115 voturi pentru, 8 împotrivă şi 3 abțineri, astfel încât de acum avem un cadru legislativ aproape unanim acceptat pentru măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu coronavirus. Liderul Pro România rămâne însă pe poziții: îi felicită pe cei care s-au opus și continuă să susțină că legea este o greșeală.

Senatorii PRO România (Emilia Arcan, Adrian Țuțuianu și Nicu Marin) au votat la fel ca și deputații PRO România – ÎMPOTRIVĂ!

Felicitări lui Eugen Teodorovici, Călin Popescu Tăriceanu și Titus Corlățean – care nu au vrut să fie parte a BLATULUI! Legea adoptată este confuză, greșită, lasă loc de interpretări și abuzuri! Nu va avea ca efect oprirea răspândirii virusului – și va genera tensiuni sociale și suferințe inutile/

În plus – Legea este rezultatul unui BLAT rușinos între Guvernul PNL Orban (adică cei care încalcă toate regulile stabilite chiar de ei) și liderii PSD (sunt convins că alegătorii social democrați sunt rușinați și indignați de aceste concesii fără sfârșit)!

Noi suntem PRO România – și ținem doar cu România!”, asigură Ponta.

Articolul precedentMircia Gutău din nou la masă cu Buican?
Articolul următorPrimăria Sectorului 1 cere Ministerului Dezvoltării emiterea avizului pentru PUZ-ul Coordonator aferent Sector 1