Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au făcut o „vizită” de lucru la o pizerie din București, concluziile fiind că serviciile oferite aici „pot pune în pericol viața, sănătatea și/sau interesele economice ale consumatorilor”.

În urma verificărilor, s-a aplicat o sancțiune contravențională de 10.000 lei și s-a dispus oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a unei cantități de 140,86 kg de materie primă în valoare de 16.486 lei. Stop au spus comisarii ANPC și în ceea ce privește prestarea de servicii, dat fiind că s-a dispus oprirea temporară a acestora, până la remedierea deficiențelor.

Potrivit ANPC, este vorba despre Bianco Latte (Borsalino) cu punctul de lucru in I.C. Brătianu Nr. 44 București, Sector 3, unde
nereguli au fost constatate atât la materiile prime folosite, cât și în incintă.

Astfel, au fost găsite materii prime, semipreparate și preparate finite expirate, preparate finite calde depozitate în spații improprii, ouă neigienizate, sparte, depozitate în spațiul frigorific fără respectarea vecinătăților, paviment deteriorat cu spărturi și fisuri ce nu pot fi igienizate corespunzător, recipiente neigienizate corespunzător precum și spații frigorifice total neigienizate.

Articolul precedentParlamentarii AUR urmează să fie sancționați pentru comportamentul agresiv
Articolul următorPutin: „Mai multe state europene nu vor putea renunța la petrolul nostru”