Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat astăzi public că primarul municipiului Târgu Mureș este cel mai recent membru al partidului pe care îl conduce. Cei doi au susținut o conferință de presă în cadrul căreia s-au discutat aceste ultime noutăți și Dorin Florea și-a semnat adeziunea.

Dorin Florea conduce municipiul Târgu Mureș din anul 2000, când a candidat pe listele PNȚCD, același partid care îl propulsase între 1996-2000 în funcția de prefect. În anul 2004 a candidat ca independent și a fost ales din primul tur de scrutin, iar în ulterior a intrat în PD. Acum, demisia și-a prezentat-o de la PNL.

Dorin Florea s-a înscris azi în Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE. Dorin Florea a semnat cererea de adeziune în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul ALDE din Târgu Mureș. Dorin Florea s-a declarat atras de valorile de dreapta ale ALDE.

Rămân adeptul valorilor de dreapta, ALDE este cea mai bună opțiune, pentru că există oameni care doresc să facă politică în mod firesc, nu politica urii, a străzii, a bâtei. S-a coborât foarte mult nivelul, în loc să se facă ceva concret pentru cetățeni”, a explicat Dorin Florea, potrivit unui comunicat al ALDE.

La conferința de presă nu au fost emoții, președintele ALDE sperând „Să fie într-un ceas bun!”. „Săptămâna viitoare vom avea la București ședința Biroului Executiv, structura statutară abilitată să stabilească conducerile filialelor și cu acest prilej vă anunț că domnul Dorin Florea va deveni președintele organizației județene ALDE”, a declarat președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.


Articolul precedentDoi viceprimari din țară, acuzați că derulau afaceri pe persoană fizică
Articolul următorTraian Băsescu l-ar putea susține pe Emil Boc la Primăria Cluj Napoca, alături de PNL