Samanta de scandal pe tema unei platforme dezvoltate de Guvern pentru sprijinul IMM-urilor în această perioadă. Atat de bine a fost dezvoltat, incat a picat la scurt timp. Daca ministrul Finantelor a declarat ca a fost o mana criminala, liderul Pro Romania spune ca de fapt site-ul a fost contractat fara licitatie, gratie procedurilor din starea de urgenta, și anticipeaza ca se vor gasi vinovati: „Agenturili Straine ataca Guvernul PNL – PCR!”.

Traim in plina perioada de glorie a Noului PCR – Actualul PNL!

Azi la ora 10 Maretul Guvern PCR – PNL sub conducerea Cirmaciului Lucovid a lansat Programul IMM Invest ( pentru sprijinirea IMM urilor romanesti care oricum sunt blocate tot de ei inca 30 de zile)/ la ora 10.12 s-a blocat siteul!

Florin Citu (El Fugitivo – cum ii spunem noi la Parlament) nu a reparat siteul – dar a gasit vinovatii – Agenturili Straine, Primarii PSD, China sau Rusia, martienii samd – numai prostia lor nu a gasit-o (pentru asta trebuie sa fii destept)!

Domnule Citu, inainte de delirati cu atacuri informatice, invatati sa faceti site uri ! Nu mai lucrati cu firmele PNL de cafea si sucuri inregistrate pe numele unor bucatarese dintr-un sat din GIURGIU- luati niste specialisti ca sunt destui in Romania (pana ii trimiteti la Sparanghel la munca)!

Ma astept ca la ora 14 Dl Presedinte Iohannis sa iasa sa acuze public faptul ca Ciolacu, Ponta si Tariceanu au stat toata noaptea sa atace cibernetic siteul.

Pentru fiecare prostie pe care o fac , pentru fiecare dovada incompetenta – inventeaza vinovati! In loc sa remedieze ei problemele si sa isi ceara scuze ca nu au procedat bine – exact ca PCR dau vina pe oricine (numai ei nu)”, opinează Victor Ponta.

Pe de altă parte, ministrul Finanțelor a explicat că site-ul IMM Invest a picat la o jumătate de oră de la lansare, asta pentru că a fost atacat informatic. Si, pana nu se va identifica vinovatul, site-ul nu va fi functional.

Probabil aceleasi personaje care arunca cu noroi in tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM INVEST. Nici eu si nici romanii onesti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne asteptam la o asemenea ticalosie.

Nicio problema. Continuam. Mergem inainte. Aflam cine este in spatele acestui atac si ii voi prezenta public. De un lucru va asigur pe toti. Pe perioada cat site-ul nu functioneaza nu se inregistreaza nimeni in acest program. Nu permit nicio smecherie”, scria Florin Citu.

Articolul precedentIepurașul a venit la copiii din Centrele Sf. Iosif și „Sfântul Marcellin Champagnat”, precum și la cei aflați în carantină
Articolul următorMircea Geoană: ”Prima noastră misiune este să ţinem un miliard de oameni în pace”