După decizia de ieri, ca Spitalul Clinic Colentina din Capitală să fie desemnat ca unitate medicală unde vor fi tratate infecțiile cu noul COVID-19, azi, Grupul de Comunicare Strategică anunță ce se întâmplă cu tratarea femeilor gravide.

Unitatea în care vor fi duse pacientele gravide pozitiv la COVID-19 este Maternitatea Bucur, urmând ca celealte persoane internate să fie direcționate către alte spitale.

În această dimineață, conducerea Ministerului Sănătății și cea a Comisiei de Obstetrică- Ginecologie a MS au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan să preia eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus COVID 19.

Maternitatea Bucur va fi exclusă din circuitul obișnuit, toate pacientele care se află în această unitate în prezent vor fi transferate în celelalte unități similare din București. De asemenea, urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte maternități”, se arată într-un comunicat.

Articolul precedentPonta crede că alegerile ar trebui amânate câteva luni. „Speram că, după ce se termină Epidemia, o să mai fim lăsați să revenim la democrație”
Articolul următorA început dezinfecția scărilor de bloc din Sectorul 1, cu prioritate cele în care sunt persoane autoizolate în apartamente