Ludovic Orban (captură video)

Ludovic Orban a declarat, joi, că Forța Dreptei se angajează să reprezinte românii care consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, precizând că există, la ora actuală, mii de oameni care așteaptă să se înscrie în noua formațiune politică.

De asemenea, fostul președinte al PNL a adăugat că partidul este o construcție pe termen lung și nu doar până la alegerile din 2024.

„Noi am ales Opoziţia, lupta cu o putere nedreaptă, care şi-a trădat electoratul şi care nu acţionează în interesul cetăţeanului român, ci doar în interesul clientelei sale”, a spus Orban.

„Aşteptăm oamenii care nu au făcut politică până acum”

Totodată, președintele Forța Dreptei a mai declarat că partidul pe care îl conduce se angajează să îi reprezinte pe românii care au fost trădați de Iohannis prin readucerea la putere a PSD.

”Forţa Dreptei se angajează să îi reprezinte pe toţi aceia, peste 6 milioane şi jumătate dintre români, care au sperat că Iohannis va aduce civilizaţie, va aduce dezvoltare, democraţie şi respect pentru drepturile cetăţenilor şi care au fost trădaţi de Iohannis, care în loc să aducă ce a promis românilor a readus PSD la putere”, a afirmat Ludovic Orban.  

Fostul liberal a explicat faptul că Forța Dreptei va practica un liberalism care continuă tradiția PNL, partidul fiind „puternic ancorat în tradiţiile şi valorile specifice ale poporului român.”

De asemenea, demnitarul a precizat că îi așteaptă pe foștii lui colegi din PNL „care nu acceptă acest compromis major care a înroșit la față partidul” să adere la Forța Dreptei.

”La ora actuală, există mii de oameni care şi-au exprimat intenţia de a adera la Forţa Dreptei. Îi aşteptăm pe toţi liberalii de caracter (…) aşteptăm oamenii care nu au făcut politică până acum”, a declarat Orban. 

Totodată, în încheierea discursului său, președintele Forța Dreptei a mai susțint că România, timp de 30 de ani, „a sărit mai mult pe piciorul stâng, fiind guvernată de un partid născut din partidul comunist”, iar partidul pe care îl conduce va reprezenta o alternativă pentru românii care s-au săturat de minciunile actualei clase politice.

Orban, atac la Cîțu: „El a provocat criza economică”

Articolul precedentSoluţie anti-poluare, în Iaşi: pădure de-a lungul râului care traversează oraşul
Articolul următorPrimarul din Anina vrea să scoată la licitație caii sălbatici pe care îi prinde pe câmp
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.