Foto: preluare București TV

Bucureștenii vor circula cu un bilet unic sau abonament pe toate mijloacele de transport din zona București – Ilfov.

”Începând de astăzi, 17 februarie 2022, atât turiștii cât și locuitorii orașului București și ai județului Ilfov pot călători cu un singur bilet sau abonament cu toate mijloacele de transport disponibile în zona București-Ilfov: tren, metrou, autobuz, tramvai și troilebuz.

Noile titluri de călătorie acoperă perioade de 24 ore, 72 ore, 1 lună, 6 luni sau 12 luni și diversele combinații de sisteme de transport (transport de suprafață+ metrou +feroviar, transport de suprafață+feroviar, metrou+ feroviar, indiferent de operatorul feroviar).

Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore și 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafață, metrou și feroviar pe ruta Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea București-Ilfov, în intervalul orar de valabilitate.

În prima etapă, CFR Călători va vinde doar carduri preîncărcate cu titluri de călătorie de tip orar: abonament metropolitan integrat de 24 ore, respectiv 72 ore, iar celelalte tipuri (valabile 1 lună, 6 luni sau 12 luni, S-M-F, S-F sau M-F) se vând prin punctele de vânzare ale STB și respectiv Metrorex. De asemenea, trenurile CFR Călători spre/dinspre aeroport sunt dotate cu validatoare STB”, anunță cfrcalatori.ro.

Articolul precedentGabriela Firea: Nicușor Dan a reușit să blocheze și „Cartierul Justiției”
Articolul următorAl doilea dosar penal pentru spargerea unui termometru cu mercur, la Ploiești
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...