Primăria Capitalei, vizată de percheziții

11 mandate de percheziție la domiciliu

În cursul zilei de astăzi, agenții de poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au ca temă de lucru punerea în aplicare a 11 mandate de percheziție la domiciliu, în diverse adrese aflate pe raza Municipiului București, cât și în Ilfov. În plus, polițiștii au în vedere și câteva mandare de aducere, pe numele unor persoane vizate de investigație.

Audierile se vor desfășura la Serviciul de Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1

Capitala nu mai așteaptă: Viceprimarii vor fi aleși luni, la ora 10.00

Dosarul în fapt vizează săvârşirea câtorva infracțiuni, printre care de executare fără autorizație de construire sau de desființare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia, conform Legii nr. 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, fals material în înscrisuri oficiale, favorizarea făptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori înscrisuri, uz de fals, fals intelectual, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, instigare la fals intelectual, instigare la sustragere sau distrugere de probe sau înscrisuri.

Pe larg, este vorba despre percheziții de au în vedere Direcția Generală de Urbanism și Amenajare Teritorială, însă și Serviciul de Autorizări, din cadrul Primăriei Generale a Capitalei.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTăriceanu, prima reacție după ce a fost trimis în judecată: procurorii sunt „argații domnului Iohannis”
Articolul următorTăriceanu consideră că jurnaliștii sunt o ”grupare mafiotă”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.