Președintele interimar al PSD vrea să arate că vine cu un alt suflu și cu alte idei în interiorul partidului. Marcel Ciolacu a spus clar și răspicat în această seară că Robert Negoiță – primarul Sectorului 3 din Capitala, fost vicepresedinte sanctionat cu suspendarea din partid sub conducerea Vioricăi Dăncilă, este cel mai potrivit pentru o nouă candidatură la locale. Discuția a fost făcută în cadrul conferinței județene a PSD București, eveniment desfășurat la Sala Dalles.

Îl aștept pe Robert Negoiță să se întoarcă curând în PSD. Are nevoie de noi și noi avem nevoie de el. Lui Robert nu trebuie să-i fie teamă să candideze sub sigla PSD, pentru că o să câștige”, a spus președintele interimar al PSD.

Și Gabriela Firea este un om de bază în PSD, conform declarațiilor făcute de Ciolacu. „A fost o temere a fostei conducerei PSD față de primarul general. Eu sunt alături de Gabriela Firea, PSD a câștigat cele mai multe voturi aici în București la prezidențiale. Dacă PSD e puternic aici, la București, PSD e puternic în întreaga țară. PSD trebuie să recunoască valoarea Gabrielei Firea”, a mai spus Ciolacu.

Articolul precedentPedepse cu închisoare în dosarul Colectiv. Fostul primar Piedone a fost condamnat la peste 8 ani cu executare
Articolul următorConstanța, ecologică doar pe hârtie