Liderul PSD Marcel Ciolacu vrea reformă. Și nu orice fel de reformă, ci una care să conteze și care să spele imaginea partidului în ochii electoratului. Dacă înaintea lui, PSD pierdea voturi peste voturi, din pricina politicii de „nișă” a lui Liviu Dragnea, ca mai apoi să continue să piardă și sub Viorica Dăncilă, care care ar fi vrut, dar n-a putut, Ciolacu aduce oameni noi ca Alexandru Rafila sau Adrian Streinu-Cercel, cu care speră o revenire în forță a „celui mai mare partid din România”, după cum se autocaracterizau pe timpuri social democrații.

Marcel Ciolacu: „Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor”

„România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament.

Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor.

Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, a declarat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentSupercom, „stăpânul gunoiului” din Valea Jiului
Articolul următorBrăila rămâne încet, dar sigur, fără liberali
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.