Victor Ponta își continuă vizitele prin țară pentru a-și susține candidații din Pro România în campania pentru alegerile locale și nu scapă ocazia de a se poziționa ca un om corect. După ce a făcut o carieră politică în PSD și a fost artizanul USL, Ponta se scutură de trecut și îi înfierează pe toți, în funcție de discuțiile zilei. Așa s-a întâmplat și în vizita electorală de la Teleorman, când liderul Pro România i-a criticat dur pe liberali, ca făcând parte dintr-o formațiune cu mult mai nocivă decât PSD. Potrivit publicației Liber în Teleorman, Ponta a vorbit un pic despre această zonă, dar și despre realitățile politice, așa cum le percepe dumnealui. Cert e că se simte „foarte mulțumit de faptul că în 2017 m-am răzvrătit”, cu referire la momentul martie 2017, când și-a prezentat demisia în alb din partid.

Sigur, am fost atâția ani membru al PSD, am fost sprijinit de PSD, dar în 2017 lucrurile o luaseră razna și mie nu mi se pare că lucrurile s-au întors pe drumul cel bun, dar asta nu mai e problema mea. A plecat Dragnea, a plecat și Dăncilă. Și a venit PNL-ul. Și n-o să ajung să plâng după Dragnea și Dăncilă, dar nici nu pot să nu spun că parcă ăștia-s la fel de răi, de hoți și de mincinoși. Au un singur avantaj cei de la PNL: lor nu le e frică, pe ei nu-i ia DNA-ul, lor nu li se fac dosare. Pentru nimic. Și am ajuns la Teleorman, unde am aflat că exact ce-l acuzau ei pe Dragnea, că ia primari, cumpără ei acum primari. Am văzut prin Hotărârea de Guvern cum se dau banii, au și ei aici un domn, nu știu ce e, secretar general adjunct, mâna dreaptă a lui Orban, și după o să se supere oamenii din Teleorman că omul care îi duce valizele lui Orban e tot din Teleorman și vine și cumpără primari. Și primarii pe care i-au cumpărat de la PSD, i-au primit la PNL, au primit bani publici”, este ceea a spus Victor Ponta, citat de Liber în Teleorman.

Articolul precedentNicușor Dan, denunțat la DNA pentru şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii și spălare de bani
Articolul următorClotilde Armand, acuzații grave: afaceri cu Statul, benefice pentru ea, păguboase pentru România