Sursa foto: Facebook/ David Popovici

Performanțele extraordinare reușite de David Popovici sunt considerate remarcabile de către celebra gimnastă Nadia Comăneci, considerată de mulți drept cea mai bună sportivă din istoria României, potrivit ziare.com.

Nadia Comăneci, elogii la adresa lui David Popovici

Nadia Comăneci crede că este fabulos ceea ce a reușit David Popovici. „Trebuie să ne mândrim toții că un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el”, a declarat Nadia Comăneci. Gimnasta a urmărit evoluția înotătorului român la Campionatele Europene care se desfășoară la Roma.

Performanțele înotatorului român, remarcate în presa internațională

Presa internațională l-a elogiat pe David Popovici pentru performanța sa, așa cum s-a întâmplat și după aurul de la 100 de metri.

„E o nebunie, având în vedere că doar Biedermann și Phelps au coborât sub 1:43.00. Popovici a zburat la Roma către un timp de 1:42.97, pulverizând recordul mondial de juniori pe care tot el deținea. La acest European, Popovici demonstrează că are capacitatea de a transforma atipicul în normal”, au scris jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

„Popovici e singur pe planeta lui! Nu a existat suspans în cursa de 200 metri. În frunte după primele două întoarceri, Popovici a făcut spectacol în a doua parte a cursei. Minunea devine al treilea cel mai rapid om din istorie la 200 de metri liber”, a scris L’Équipe.

Rezultate incredibile obținute la Roma de David Popovici

David Popovici a câștigat, luni, proba de 200 m liber la Campionatele Europene de nataţie de la Roma cu timpul de 1:42.97 Acesta este cel de al treilea cel mai bun timp din istorie la această probă. El a înregistrat un nou record mondial și european la juniori. Popovici deţinea fostele performanţe la juniori (1 min 43 sec 21/100), realizate pe 20 iunie, la Mondialele de seniori de la Budapesta, unde cucerea aurul la 100 şi 200 m liber. Fostul record al competiţiei era deţinut de rusul Martin Maliutin (1 min 44 sec 79/100), din 21 mai 2021.

David Popovici și-a îndeplinit visul la campionatele europene de la Roma: Dacă își dorești ceva extraordinar de tare vei reuși

Articolul precedentEXCLUSIV! SCANDAL LA PUȘCĂRIA ELENEI UDREA! FOSTA BLONDĂ DE LA COTROCENI, MOTIV DE DISPUTĂ ÎNTRE CONDUCEREA PENITENCIARULUI TÂRGȘOR ȘI JUDECĂTOR! CUM A REUȘIT UDREA SĂ BAGE ZÂZANIE ÎNTRE INSTITUȚII
Articolul următorCUM A AJUNS UN COPIL CU AUTISM BĂTAIA DE JOC A PEDOFILILOR. CEA CARE TREBUIA SĂ-L PROTEJEZE A FOTOGRAFIAT PĂRȚILE INTIME ALE MICUȚULUI, IAR POZELE AU AJUNS PE MÂNA UNOR COLECȚIONARI DE CONȚINUT PORNOGRAFIC CU MINORI