VIDEO: La Ministerul Economiei, șobolanii merg pe covor roșu

Primăria Capitalei a promis că va deratiza. Cu toate astea, deratizarea vine un pic prea târziu, de vreme ce situația gunoaielor de pe străzi a dus la înmulțirea excesivă a rozătoarelor

Situația șobolanilor din Sectorul 1 devine din ce în ce mai gravă. Mai nou, aceștia par să fi invadat inclusiv sediul Ministerului Economiei, după cum se poate vedea și în imaginile video de mai jos. De altfel, problema șobolanilor este una care se poate întâlni, în acest moment, mai multe zone din Capitală, însă trebuie să recunoaștem că situația devine critică în Sectorul 1, din pricina scandalului dintre primarul Clotilde Armand și Romprest.

VIDEO: Pe holurile Ministerului Economiei se plimbă nestingherit un șobolan

Problema șobolanilor din Capitală a fost acutizată de lipsa de activitate a companiei Romprest, pe fondul scandalului cu Primăria Sectorului 1. Luni de zile, situația ridicării gunoaielor din sector a reprezentat o reală problemă, astfel că șobolanii s-au înmulțit peste măsură, fiind acum extrem de greu de stârpit.

De altfel, Primăria Generală a Capitalei a promis că va rezolva problema, garantând că tratamentele de deratizare sunt în plină desfășurare, însă concret șobolanii încă există pe străzi și, mai nou, inclusiv în sediul Ministerului Economiei.

Mai mult, în luna iunie, semafoarele din intersecția Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian s-au oprit. Întrebați care este cauza defecțiunii, reprezentanții Companiei Municipale pentru Managementul Traficului a spus că vinovați sunt șobolanii, care ar fi ros cablurile de alimentare electrică ale semafoarelor, informează Economedia.

Probleme similare au fost semnalate peste tot în Sectorul 1, însă și în alte zone ale Bucureștiului, inclusiv într-unul dintre supermarketuri.

Cu toate astea, situația se prezintă a fi extrem de gravă în mod deosebit în parcurile de pe raza sectorului, șobolanii fiind din ce în ce mai prezenți pe alei și prin tufișuri.

Citește și: Tudose: „Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone”

Articolul precedentCurtea de Apel Ploiești- prima condamnare definitivă pentru zădărnicirea combaterii bolilor
Articolul următorOrban: „Orice face Florin Cîţu, bun sau rău, face bine PNL sau face rău PNL”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.