Șase milioane de lei este suma pe care Rosal Ploiești, operatorul care asigură salubritatea în jumătate de județ, trebuie să o plătească Consiliului Județean Prahova. Suma reprezintă neplata redevenței din contractul de salubritate încheiat cu ADI Deșeuri și CJ Prahova.

Soluția a fost pronunțată de Secția Contencios Administrativ a Tribunalului Prahova, iar procesul a începul în iunie 2020. 
Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, dar având în vedere că Rosal nu a plătit niciun leu redevență sunt slabe șanse ca la recurs CJ Prahova să piardă procesul.

Conform contractului, operatorul de salubritate facturează populației de la care colectează deșeuri și la rândul ei trebuie să plătească o redevență către Consiliul Județean Prahova. Această redevență nu a fost plătită niciodată de către Rosal, motiv pentru care CJ Prahova a acționat firma în judecată, în urma unui raport al Curții de Conturi din 2020.

Articolul precedentPSD a cerut conducerii Camerei Deputaților să rectifice votul de la moțiunea simplă
Articolul următorRenate Weber susține că ar fi fost revocată pentru că i-ar fi împiedicat pe guvernanți să dea spitalelor private bani publici
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...