Rușii i-au impus sancțiuni tatălui lui Joe Biden, care este decedat

Confuzia de nume a dus la o gafă majoră din partea Rusiei

Jen Psaki, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a ironizat sancțiunile impuse de Rusia președintelui Biden.

De asemenea, purtătorul de cuvânt a precizat că este vorba de o mare eroare.

Numele președintelui SUA este Joseph Robinett Biden Jr. Așa că s-ar putea ca Rusia să fi impus sancțiuni tatălui său, lăsați-l să se odihnească în pace!

Niciunul dintre noi nu planificăm în perioada următoare să facem turism în Rusia.

Niciunul dintre noi nu are conturi bancare pe care să nu le putem accesa”, a declarat Jen Psaki, purtătorulul de cuvânt al Casei Albe.

Tatăl preşedinelui Statelor Unite, Joseph R. Biden Sr., este decedat din anul 2002

Joseph R. Biden Sr. este numele tatălui preşedintelui american. Acesta s-a născut în Baltimore, în data de 13 noiembrie 1915 și a crescut în Wilmington.

Biden Sr. a trăit o viață plină de provocări, inclusiv o perioadă în care s-a confruntat cu dificultăţi financiare majore.

Preşedintele Statelor Unite îl menționa frecvent pe tatăl său în timpul campaniei electorale, rostind citatul care i-a schimbat viața: “Tatăl meu spunea întotdeauna: Campione, valoarea unui bărbat nu constă în cât de des este doborât. Ceea ce contează este cât de repede se pune pe picoare”.

Numele tatălui preşedintelui a devenit o parte importantă a campaniei lui Biden, atât ca vicepreședinte al președintelui Barack Obama, cât și la alegerile din 2020.

Există mai mulţi oficiali americani care au primit sancţiuni din partea Rusiei. Printre aceştia se numără şi Hillary Clinton

Conform The Independent, în data de 15 martie, Rusia a impus sancțiuni mai multor oficiali americani, ca răspuns la sancțiunile occidentale impuse Rusiei.

Pe lângă Joe Biden și Hillary Clinton, pe listă figurează secretarul de stat Antony Blinken, șeful Pentagonului Lloyd Austin, șefii de stat major Mark Millie, consilierul pentru securitate națională Jake Sullivan, directorul CIA William Burns, secretarul de presă Dzemsky White și fiul președintelui, Hunter Biden.

Sursa foto

Articolul precedentFMI: Războiul provocat de Rusia va crește prețul alimentelor și al energiei
Articolul următorSerghei Lavrov, despre negocierile Rusiei cu Ucraina: Există speranță pentru un compromis
Jurnalist full-time / Pesimist part-time