Constanța: o femeie a murit după ce a sărit de la etaj, în urma unui incendiu

Inițial, aceasta a escaladat balconul locuinței sale, încercând să găsească o soluție pentru a se salva, ulterior sărind de la etaj, ca o ultimă opțiune care, din păcate, i-a fost fatală

O femeie a sărit, în cursul zilei de astăzi, de la etajul 6 al unui bloc din Constanța, după ce în apartamentul acesteia a izbucnit un incendiu de proporții, relatează Adevărul. Din păcate, la scurt timp după ce femeia s-a aruncat de la balconul apartamentului cuprins de flăcări direct pe asfalt, aceasta a decedat. Evenimentul este cu atât mai tragic cu cât victima s-a aruncat în văzul mulțimii strânse în jurul blocului unde a izbucnit incendiul. Inițial, aceasta a escaladat balconul locuinței sale, încercând să găsească o soluție pentru a se salva, ulterior sărind de la etaj, ca o ultimă opțiune care, din păcate, i-a fost fatală. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor, ajunse la fața locului, însă la scurt timp, după aproximativ o oră și jumătate, au fost nevoite să constante decesul femeii.

VIDEO – Incendiu la un apartament de pe Bulevardul Mamaia – Municipiul Constanța

Potrivit sursei citate, femeia de 57 ani din Constanța se afla singură în apartament în momentul în care a izbucnit deflaglația, soțul acesteia povestind că totul ar fi început de la o lumânare lăsată nesupravegheată în casă.

Incendiul a început în jurul orei 9:15, moment în care au fost alertate, de asemenea, și autoritățile. La fața locului au venit câteva autospeciale ale pompierilor ISU Constanța, care au stins focul cu ajutorul unor macarale pe care le-au montat până la etajul șașe al blocului situat în Bulevardul Mamaia, din Constanța (în zona Spitalului Militar), dar nu înainte ca femeia să cadă în gol. Circulația a fost, de asemenea, restricționată în zonă pentru a permite echipajelor de pompieri să-și desfășoare activitatea.

Fumul era vizibil de la depărtare, relatează martorii prezenți în zonă în momentul incendiului. Apartamentul celor doi soți a ars în întregime și a afectat tot blocul, provocând pagube inclusiv apartamentelor învecinate. Incendiul a fost oprit.

Citește și: Primăria Constanța, amendă de aproape 5 milioane de lei

Articolul precedentPronunțarea în procesul Elenei Udrea, din amânare în amânare
Articolul următorLudovic Orban susține o analiză ”serioasă” a sporurilor acordate bugetarilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.