Dosar penal pentru corupție în cazul unui șofer din Brașov, care a încercat să îi dea mită unui polițist care are la activ o serie de denunțuri pentru fapte similare.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani dorea să îl convingă pe polițistul din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Stațiunii Râșnov, din Brașov, că poate să închidă ochii și să nu îl testeze pentru droguri.

Însă, din ce au comunicat cei de la Direcția Generală Anticorupție, polițistul nu doar că a refuzat propunerea cu trei zerouri, ci a și denunțat fapta:

Agentul de poliție a sesizat faptul că un cetățean care conducea un autoturism pe drumurile publice i-a oferit suma de 1.000 de lei pentru a nu fi testat cu aparatul drugtest.

Denunțul a fost înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, constatându-se că aspectele sesizate se confirmă, sens în care a fost întocmit dosar penal. Cercetările sunt continuate cu făptuitorul în stare de libertate”.

Potrivit DGA, agentul de poliție în cauză are ceva experiență pe linia denunțurilor, dat fiind că acesta „este la al zecelea denunț la DGA privind faptele unor cetățeni de a-i oferi mită, dintre care trei denunțuri au fost formulate în acest an”.

Articolul precedentArhiepiscopia Tomisului a pierdut în instanță și vrea relocarea unui lăcaș de cult
Articolul următorPSD acuză dubla măsură a celor de la USR