Foto -Angela Yuriko Pixabay

Statul român pare să fi adoptat această ideologie, mecanic, fără să explice publicului în ce constă, ce înseamnă și ce scop are. Încearcă să o impună prin forța instituțiilor, câteodată chiar încălcând spiritul și litera Constituției. Noul limbaj de lemn are menirea să ascundă că asemenea practici sunt interzise de legile românești și condamnate de moștenirea istorică a românilor.

În țări din Occident, rezultatele teoriilor promovate de această ideologie încep să iasă la iveală, în toată hidoșenia lor

Pe scurt, această ideologie neagă existența sexului biologic și susține că oricine poate să fie orice, în funcție de diverse stări. Această teorie nu a rezultat din observații care ar putea fi verificate în mod obiectiv. E promovată de organizații finanțate de miliardari influenți. A fost însușită de mediul academic, în virtutea faptului că există metode medicale prin care ar putea fi pusă în aplicare, adică prin care se spune că s-ar putea schimba sexul biologic. Dar această schimbare poate fi susținută doar prin negarea sexului biologic, a cărui existență e certificată de realitatea obiectivă. Ieșirea din această contradicție e rezolvată de adepții ideologiei prin impunerea cenzurii și a persecuției.

Verificarea științifică a fost înlocuită de campanii de propagandă și de îndoctrinare care s-au extins din universități către școli primare și grădinițe, prin promovarea educației sexuale.

În Statele Unite, școlarii sunt bombardați cu cărți pornografice, cu descrieri grafice. Bărbați, îmbrăcați în costume hidoase, au fost aduși în sălile de clasă, direct din cluburile de noapte. Școlarii sunt îndoctrinați de profesori interesați să recruteze pentru complexul medical al industriei de gen. Sunt încurajați de oficiali ai guvernului federal să se supună tratamentelor medicale. Sunt îndrumați de profesori să-și schimbe numele și să-și inducă în eroare părinții. Unele tribunale au destituit chiar părinți din drepturile părintești, pentru că nu acceptau să le fie mutilat copilul. Unii guvernatori au promovat deja legi prin care permit o colectivizare mascată a copiilor.

O analiză publicată de Jama Pediatrics, pe 17 octombrie 2022, arată că în ultimii 10 ani, doar în spitale, 1.114 de fete, cu vârste între 12 și 17 ani, au fost supuse unor operații de extirpare a sânilor. „Între 2016 și 2019 s-a înregistrat o creștere cu 389 la sută a operațiilor de acest tip la adolecente,” spune analiza semnată de Rishub et all. 

Această perioadă coincide cu momentul în care propaganda ideologiei de gen a ”explodat” în presa de peste ocean, după ce un miliardar din foarte influenta familie Pritzker, din Chicago, s-a declarat public femeie.

James Pritzker (foto stânga), care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari, a donat zeci de milioane de dolari universităților, centrelor medicale și mai multor ONG-uri. Conform jurnalistei Jennifer Bilek, care a investigat conexiunile dintre finanțatorii ideologiei și mediul universitar și cel medical, miliardarul are o relație foarte strânsă cu anumite clinici de psihiatrie cărora le-a acordat un total de aproape 22 de milioane de dolari în 2019 și în 2022, pentru a studia comportamentul copiilor.

Este posibil ca aceste clinici să fie ”conducta” prin care sunt împinși oameni în ghearele complexului tech-medical care impune ideologia de gen.

Vărul miliardarului, care este guvernatorul statului Illinois, a creat cadrul legislativ care permite acestor clinici să consulte copii cu diverse probleme, reale sau poate nu. În aceeași familie, o verișoară e psiholog de profesie, la UCLA. Soțul acesteia a fondat o școală de medicină, din consiliul căreia face parte și James Pritzker, și care e afiliată cu un spital de copii.

În august 2021, vărul acestuia a semnat o lege pentru educația sexuală impusă în toate școlile de stat din Illinois, despre care mulți părinți spun că este posibil de fapt să fie o acoperire pentru îndoctrinarea copiilor în ideologia de gen.

Legea impune standarde elaborate de Inițiativa pentru Viitorul Educației Sexuale (FoSE), un proiect finanțat de Fundația Grove, care lucrează cu una dintre fundațiile care a colaborat cu miliardarul ce se prezintă miliardară. 

În Canada, acesta a finanțat un curs la Universitatea din Toronto în care studenților li s-a predat teoria desființării sexului biologic. Profesorii susținuți de miliardar au colaborat cu M. Rothblatt, care a avut ideea formării celui mai puternic grup de lobby al acestor interese, WPATH, și a scris prima legislație federală pentru impunerea ideologiei de gen. Miliardarul-miliardară Pritzker e printre fondatorii WPATH, iar în 2018 a primit chiar și un premiu din partea grupului de lobby.

Documentul pe care Rothblatt l-a pus pe hârtie în 1992 va deveni un fel de „Declarație Internațională a Drepturilor de Gen (IBGR)”.

Miliardarii ideologiei de gen au acționat fără să facă ”zgomot”, pentru a nu alerta societatea americană. Dar când au intrat în școli, riposta părinților a fost gigantică.

Între timp în România

Pe măsură ce efectele politicilor lor ajung tot mai mult la urechile publicului, reacția din partea societății e exact cea de care se temeau miliardarii-miliardare. Deja, în 35 de state din America, la presiunea părinților (pe care guvernul federal a încercat chiar să-i persecute ca teroriști), peste 100 de legi limitează sau interzic supunerea copiilor la operații de schimbare a sexului biologic. Cea mai categorică opoziție la ideologia de gen vine din Florida, unde aceste intervenții sunt considerate practici barbare, mutilări și sterilizări, în opoziție cu guvernul federal care susține că mutilarea adolescenților ar fi „îngrijire medicală afirmativă”.

Primul spital din SUA care a efectuat asemenea intervenții chirurgicale e spitalul de copii din Boston. Conform site-ului spitalului, din 2007, „am extins programul pentru a cuprinde pacienți între 3 ani și 25 de ani”. În statul Illinois, prima clinică de acest fel a fost deschisă în Chicago în 2013, cu promisiunea unei finanțări între 500.000 și 1 milion de dolari din partea lui Pritzker. Gender Mapping Project estimează că asemenea clinici sunt în toată lumea, în prezent existând 400 care susțin că pot manipula sexul biologic al copiilor, o practică ce rezultă în sterilizarea copiilor.

VIAClaudiu ADAMESCU
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentȘefă la DGASPC Neamț, acuzată că a primit mii de euro pentru a aranja concursuri
Articolul următorAutoritățile române asigură că sunt pregătite să procedeze „în funcție de evoluția situației” după ce rachete rusești au lovit Polonia