basescu despre valcov basescu referendum

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat, de curând, un nou atac la adresa actualului președinte Klaus Iohannis. În opinia lui Băsescu, Iohannis ar trebui să instituie o nouă stare de urgență, având în vedere situația actuală a cazurilor de infectări cu Covid-19. Însă cum Iohannis ar fi, potrivit lui Băsescu, mai interesat de voturi decât de situația sistemului de sănătate din România, am avea toate șansele să fim martorii unei înrăutățiri a situație epidemiologice.

Traian Băsescu, incisiv: „E doar o răceală zicea Iohannis”

Elena Băsescu se întoarce! Cap de listă la parlamentare în Constanța

„Zicea zilele trecute: dar ce să facă oamenii politici?”, a continuat Băsescu. „Este de un ridicol nemaipomenit. Pot nemții să-i dea câte decorații vor.

E criză majoră. România e plină de focare de Covid-19. Interesul este politic. Cred că oamenii ăștia vor trebui să răspundă pentru modul în care au gestionat problema limitării acestei pandemii. Cheia pe care guvernanții și președintele, în primul rând, pentru că este o chestiune de situație națională.

Președintele trebuie să fie mintea limpede. El știe că intrăm într-o situație dramatică dacă atingem capacitatea maximă a sistemului sanitar. Și nu mai poate fi evitată! E o treabă de securitate pe care președintele o știe foarte bine. Președintele trebuia să se urce cu picioarele pe starea de urgență.

Președintele e primar de Sibiu care încearcă să câștige voturi cu un rânjet pe față”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentDupă ce a pierdut mandatul, un primar din Botoșani a decis să îi facă cetățeni de onoare pe foștii subordonați și o parte din rudele sale
Articolul următorSupercom, „stăpânul gunoiului” din Valea Jiului
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.