Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a primit o adevărată odă la Focșani, în cadrul ceremoniei de sfinițire mică a Catedralei Ortodoxe. Nu doar că a primit o distincție importantă pentru toate fondurile pe care le-a alocat Catedralei prin Consiliul Județean pe care îl conduce, ci preotul paroh a plusat: a vrut să-i sărute mîna lui Marian Oprișan!

Potrivit Hotnews, gestul preotului Florentin Răuță a fost oprit chiar de Oprișan, care și-a retras mâna. În cadrul ceremoniei, Marian Oprișan a primit Ordinul „Sf. Mucenic Sava de la Buzău” clasa I. Distincții au primit și alți doi social democrați din Vrancea: primarul Focșaniului, Cristi Misăilă și edilul orașului Panciu, Iulian Nica – Ordinul „Sf Mucenic Sava de la Buzău” clasa a II-a (cu steaua, eșarfa adiacentă, icoana și buchetul de flori).

Articolul precedentRise Project descoperă că Barna a făcut afaceri cu statul pe spatele persoanelor cu dizabilități. Candidatul USR o dă înainte: „Sunt pregătit să duc această experiență la Cotroceni”
Articolul următorE oficial: Orban, desemnat premier!