Un bărbat din comuna prahoveană Râfov a fost condamnat la 5 ani și 8 luni de închisoare cu executare, după ce și-a pedepsit copiii în vârstă de 5, 6, 10 și 12 ani, aplicându-le electroșocuri., potrivit ziare.com.

Bărbatul a cumpărat trei aparate electroșoc pe care le folosea pentru a-i disciplina pe copii, dar și pe mama acestora

O vecină a auzit, în această primăvară, țipete din casa familiei. Ea a întrebat-o pe mama copiilor ce se întâmplă, această mărturisindu-i că este agresată împreună cu cei mici cu ajutorul unui dispozitiv electroșoc. Vecina a sunat la 112 și a chemat poliția .Copiii au mărturisit că tatăl lor folosește aparatul pe picioarele lor, dar și pe mâini, ei fugind în pat de frică până când bărbatul se calma. Mama copiilor era agresată ă fizic,cu ajutorul dispozitivelor electroșoc, dar și cu biciul.

 Vasile Stănescu a recunoscut în fața anchetatorilor că a cumpărat trei aparate electroșoc pentru autoapărare, după ce ar fi găsit în curtea lui un străin care l-ar fi amenințat. 

El a mărturisit că le folosea atunci când copiii lui făceau gălăgie


Bărbatul a fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată în mai 2022 pentru cinci acuzații de violență în familie.

Judecătorii au decis să fie confiscate dispozitivul cu aplicare electroşoc de 500 k Volt TW801Type de culoare neagră, prevăzut cu încărcător, un dispozitiv de aplicare electroşoc de 800 k Volt 928 TYPE de culoare neagră şi o lanternâ de culoare neagră ZSH-1101 cu inserţie dispozitiv de aplicare electroşoc depuse la camera de corpuri delicte a Poliţiei Municipiului Ploiești. Bărbatul a fost găsit vinovat pentru violență în familie, sentința dată de Judecătoria Ploiești nefiind definitivă. Bărbatul va trebui să plătească copiilor săi despâgubiri morale de 20.000 de lei, câte 5000 de lei pentru fiecare victimă

Azomureș anunță o nouă reducere a activității, din cauza crizei energetice

Articolul precedentAzomureș anunță o nouă reducere a activității, din cauza crizei energetice
Articolul următor Factura lunară de curent pentru Casa Poporului, egală cu cea pentru 20.000 de apartamente