La o primă vedere, numele de Mihai Lupu poate nu vă zice nimic. Cu toate astea, Lupu va rămâne de-a pururi în istoria județului de la malul mării ca acel candidat la Consiliul Județean Constanța care a inaugurat cu fast o școală nefuncțională, care nu poate primi copii.

Început de școală fără școală, dar cu panglică tăiată

Cu toate că Lupu, candidatul PNL la CJ Constanța, nu deține, în acest moment, nicio funcție publică, astfel că prezența lui la pseudo-inaugurarea școlii nu era necesară și nici explicabilă, acesta s-a aflat, totuși, ieri la tăiatul panglicii, împreună cu primarul Gheorghe Grameni și cu Bogdan Huțucă, deputat PNL, sosit cu scopul de a-i ține isonul acestuia.

Mărețul eveniment s-a desfășurat în prezența câtorva elevi aduși pentru a da bine în poze și pentru a ține de panglică, ca mai apoi aceștia să fie trimiși înapoi acasă. Și cum respectiva școală beneficia de o singură sală de clasă terminată, toți cei menționați (printre care un dascăl și-un preot) s-au îngrămădit în ea, contemplând, de dragul campaniei electorale, extraordinarele realizări.

„Spre bucuria elevilor, părinților și profesorilor, astăzi a început școala. Am participat la inaugurarea noului corp de școală din comuna #MihaiViteazu, la invitația domnului primar #GheorgheGrameni și a conducerii școlii. Le mulțumesc că mi-au oferit posibilitatea să spun și eu „prezent” în prima zi de școală, și în acest an. Îi felicit deopotrivă pe profesori, părinți și elevi pentru că au făcut tot ce depinde de ei ca astăzi, copiii să revină la școală. Este un moment de responsabilitate maximă și solidaritate, în care suntem implicați cu toții. Sunt convins că împreună veți reuși să faceți ca și în acest an să vă desfășurați activitatea cât mai normal posibil. Mult succes profesorilor și personalului din școli! Dragi elevi, să vă bucurați de anii de școală!”, a declarat Mihai Lupu, ieri, pe Facebook, potrivit Info Sud-Est.

Primarul din Brebu a declarat război Bisericii Ortodoxe Române. A intabulat la Primărie terenul din curtea Mănăstirii înființate în urmă cu 370 de ani

Primarul, mai tare ca Iohannis

Cu toate că președintele Klaus Iohannis a recomandat, în repetate rânduri, evitarea organizării festivităților aferente începutului de an școlar, în contextul pandemiei de Coronavirus, directorul școlii s-a conformat cerinței primarului Grameni, cel în funcție de vreo 20 ani în localitatea Mihai Viteazu, candidând anul acesta pentru al șaselea mandat, sub sigla PNL. Să mai spună cineva că funcția de președinte este cea mai înaltă funcție în stat!

Sursă foto: Facebook Mihai Lupu

Articolul precedentAna Birchall îi transmite lui Ciolacu de ce a lipsit de la moțiune: „Un demers care nu avea nimic de-a face cu agenda reală a românilor”
Articolul următor„Mafia gunoaielor”. Nelu Iordache și Ilie Ciuclea & Comp, dau Statului „tunuri” de sute de milioane de lei prin groapa de gunoi ilegală de la Ulmeni
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.