Senatorul arădean Mihai Fifor pare pregătit să lupte cu orice, mai ales dacă este vorba despre încăpățânarea liberalilor în fața măsurilor pe care PSD le tot propune de când nu mai este la guvernare. Azi, senatorul social democrat are în ajutor deciziile Curții Constituționale, care a stabilit recent că PNL ar fi bine să ia seama înainte de a ataca legile propuse de PSD.

Trei legi bune pentru țară, inițiate de PSD și atacate de PNL, au undă verde de la CCR. Nu pot ei bloca cât putem noi legifera! Partidul care se opune creșterii alocațiilor și pensiilor s-a împotrivit unor măsuri ce ajută milioane de români și protejează bogățiile țării.

Oprirea speculei cu #terenagricol și consolidarea proprietății naționale, ca pământul țării să nu ajungă doar pe mâini străine.
Stabilirea valorii #coşuluiminim de consum lunar pentru trai decent, astfel ca salariul minim să poată crește anual prin raportare la un indicator real.
Suspendarea înstrăinării pentru doi ani a firmelor de stat, pentru ca gașca PNL să nu poată #vinde CEC și Eximbank, pe doi lei, în plină pandemie.

Noi luptăm pentru un stat social just, liberalii sunt preocupați doar să-și sporească propriile averi. Guvernați pentru români, nu furați cu două mâini!”, avertizează Fifor.

Articolul precedentDeputatul PSD Nicolae Bacalbașa, „scăpat” de plata prejudiciilor de 354.000 de lei aduse banului public prin naveta la talkshow-uri TV
Articolul următorDosarul „10 august”, soluție de clasare