foto cu caracter ilustrativ

Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a anunțat că  convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, din cauza crizei deşeurilor din oraș.

Autoritățile locale au declanșat demersurile pentru declararea oficială a stării de alertă, susținând că există o ameninţare iminentă pentru sănătatea populaţiei. Sunt reluate demersurile de la începutul lunii mai, când primarul liberal cerea declanșarea stării de urgență din cauza gunoaielor neridicate de către Rosal, operatorul care asigură salubritatea Ploieștiului. 

Astfel, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă se va reuni miercuri, 16 iunie, de la ora 12.00, a anunţat municipalitatea într-un comunicat de presă.

„Am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență, în ședință extraordinară, miercuri, 16.06.2021, de la ora 12.00, pentru a analiza situația creată în Municipiul Ploiești ca urmare a incapacității operatorului de salubritate de a colecta deșeurile menajere de la populație și pentru a se constata iminența amenințării sănătății și siguranței cetățenilor”, a anunțat primarul PNL, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

„De asemenea, vom analiza posibilitatea informării Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova despre existența unei stări potențial generatoare de situații de urgență și solicitarea acordului Prefectului Județului Prahova pentru declararea stării de alertă pe teritoriul Municipiului Ploiești”, a mai declarat Volosevici.

Articolul precedentMoțiunea simplă împotriva lui Ghinea a picat
Articolul următorOrlando Teodorovici are o problemă cu gunoiul: nici în Photoshop nu-l strânge cum trebuie
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...