Un bărbat de 41 de ani este cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile pentru dare de mită, după ce a încercat să convingă doi polițiști din Dolj să nu îi rețină permisul de conducere. S-a întâmplat duminică, pe DE 70, în oraşul Filiaşi, când bărbatul a fost surprins conducând cu viteza de 125 km/oră. Echipajul de poliţie format din doi agenți din cadrul IPJ Dolj – Poliţia Oraş Filiaşi, compartimentul rutier, respectiv ordine publică, l-au oprit pe acesta în trafic și au intenționat să îi întocmească procesul verbal de constatare a contravenţiei cu aplicarea unei amenzi în cuantum de 1.305 lei, precum şi cu măsura complementară de reținere a pemisului de conducere. Șoferul le-a oferit acestora o sumă de bani, însă oamenii legii și-au anunțat superiorii, iar bărbatului i-a fost organizat un flagrant.

Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au realizat duminică, 14 iunie 2020, prinderea în flagrant a unei persoane în vârstă de 41 ani, în timp ce oferea o sumă de bani unui echipaj de poliţie, pentru a nu întocmi actele de constatare a unei contravenţii la regimul circulaţiei rutiere

Agenţii de poliţie au refuzat categoric şi au anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a contravenţiei. Ca urmare a sesizării, conducătorul auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat o sumă de bani agenţilor de poliţie”, au comunicat cei de la DGA.

Articolul precedentPSD pune punctul pe „i”: redeschiderea grădinițelor și a afterschool-urilor, o farsă în lipsa normelor de aplicare!
Articolul următorUSR, mediator între partidele mari. Imploră Guvernul PNL să nu dea ocazia PSD să își facă „jocuri politice”