Sursa: gov.ro

PSD și PNL lucrează bine împreună ca o coaliție aflată la guvernare și își vor continua proiectele începute, a asigurat premierul Marcel Ciolacu aseară.

Declarațiile au fost făcute de acesta la Digi 24, Ciolacu asigurând că nu există tensiuni la nivelul conducerii celor două partide de guvernământ, dar nici între miniștrii cabinetului.

Cu toate acestea, liderul PSD a admis, fără a da nume, că „mai sunt doi – trei pe la PNL care țipă ei ca pițigoii”, opinând că situația „îl deranjează pe domnul Ciucă, pentru că dânsul trebuie să se impună în interiorul partidului”.

Cu toate acestea, premierul Ciolacu a asigurat că „nimeni nu vrea scandal”, deoarece „toată lumea aşteaptă performanţă guvernamentală şi administrativă”. Și, mai mult decât atât, liderul PSD crede că actuala coaliție „a trecut primul examen” atunci când s-a făcut rotația guvernamentală.

Eu și domnul Ciucă am decis să avem stabilitate până la sfârșitul anului 2024. (…) Avem un guvern funcțional, în care nu sunt scandaluri, în care se lucrează. (…)

Avem un guvern cu miniștri PNL și PSD și avem alegeri cu candidați”, a subliniat Marcel Ciolacu pentru sursa citată, cu mențiunea că, momentan, nu sunt alte planuri. Abia în momentul în care vor fi încheiate alegerile din 9 iunie, coaliția se va întâlni să discute „dacă mergem împreună mai departe”.

Articolul precedentBărbat de 63 de ani din Vâlcea, condamnat pentru o mită de 200 de euro
Articolul următorAdrian Câciu: „Salariul mediu net a depășit 1.000 euro/ lună”