Trei bărbați au furat un seif cu 500.000 de lei

Cei trei bărbați din județul Bihor au fost reținuti pentru 24 de ore.

Un seif metalic în care se aflau 500.000 de lei a fost furat dintr-o societate din Bistrița. Polițiștii au efectuat, duminică, opt percheziții domiciliare, după ce un seif metalic în care se aflau 500.000 de lei a fost furat dintr-o societate din Bistrița. Cei trei bărbați din județul Bihor au fost reținuti pentru 24 de ore, ei fiind acuzați de furt calificat, în urma descinderilor.

2 stații de emisie-recepție au fost ridicate în urma descinderilor

 Perchezițiile au fost făcute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, împreună cu polițiști ai Biroului Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul IPJ Bihor, Serviciul de Investigații Criminale, Biroul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, și jandarmi din cadrul IJJ Bihor.

„Perchezițiile au fost desfășurate în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei. În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare”, a comunicat, duminică, Poliția Română.

Ministrul Bogdan Aurescu: România susține ”fără rezerve” aderarea rapidă a Finlandei și Suediei la NATO5

Advertisement
Articolul precedentMinistrul Bogdan Aurescu: România susține ”fără rezerve” aderarea rapidă a Finlandei și Suediei la NATO
Articolul următorPremierul Nicolae Ciucă anunţă lansarea programului prin care sunt sprijinite „familiile la început de drum”