Cristian Popescu Piedone, un nou mesaj din închisoare: L-au încătușat pe Piedone, dar nu pot încătușa un popor!

Cristian Popescu Piedone le cere locuitorilor să discute cu fiul lui, Vlad, toate problemele pe care le au, acesta fiind la dispoziția lor așa cum a fost el.

Cristian Popescu Piedone a transmis un nou mesaj susținătorilor săi, arătându-și recunoștință față de sutele de persoane care au participat la mitingul de susținere desfășurat duminică după amiază în fața Penitenciarului Rahova, unde au fost prezenți și cei doi copii ai săi, Vlad și Ana. În mesajul postat pe pagina de Facebook, fostul primar afirmă că orcii țării au avut iar o zi proastă, deoarece nu pot încătușa un popor, deși l-au încătușat pe el. El mai spune că orcii nu pot închide și gura adevărului, deoarece adevărul nu poate fi sluga orcilor. Fostul primar le mulțumește oameni calzi și drepți și buni care și-au arătat susținerea față de el, afirmând că păsările cerului i-au trimis la gratii dragostea care i-au adus-o la poarta închisorii.

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone: De când m-au aruncat NEVINOVAT în pușcărie, mă hrănesc cu dorul de familie și cu dragostea VOASTRĂ!

„Orcii țării au avut iar o zi proastă!
L-au încătușat pe Piedone, dar nu pot încătușa un popor!
Au pus căluș în gură lui Piedone, dar nu pot închide și gura adevărului!
Adevărul nu poate fi sluga orcilor.
Păsările cerului mi-au trimis la gratii dragostea care mi-ați adus-o la poarta închisorii!
Vă mulțumesc, oameni calzi și drepți și buni! Vă mulțumesc!
De când m-au aruncat NEVINOVAT în pușcărie, mă hrănesc cu dorul de familie și cu dragostea VOASTRĂ!
Mi-au spus păsările dragele că lângă cetățenii sectorului meu iubit au venit și moroșenii mei iubiți. Mi-au spus că și din Oltenia au fost astăzi la poartă, pentru mine. Și din Moldova au fost și din Banat și de peste tot.
Vă mulțumesc!
ÎMI DAȚI PUTERE SĂ SPER ÎN DREPTATE❤️”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe Facebook


Cristian Popescu Piedone: Suntem mulți și vom câștiga lupta cu nedreptatea!

Fostul primar al sectorului 5 are o rugăminte pentru locuitorii sectorului 5, pe care îi roagă să nu îi lase pe orci să le spulbere visurile. Cristian Popescu Piedone le cere locuitorilor să discute cu fiul lui, Vlad, toate problemele pe care le au, acesta fiind la dispoziția lor așa cum a fost el. Cristian Popescu Piedone spune că Vlad este tânăr, este părinte, este muncitor iar împreună cu echipa Piedone, poate face în Sectorul 5 exact ceea ce trebuie.” ÎMPREUNĂ CU VLAD, CONTINUAȚI SĂ FACEȚI IMPOSIBILUL… POSIBIL”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone. Fostul primar susține că poporul român este mai deștept ca dușmanii săi, iar Dumnezeu nu lasă poporul român pe mâna orcilor.

„Am o rugăminte pentru comunitatea sectorului meu iubit:
Dragii mei, dacă m-ați simțit aproape, dacă m-ați simțit om drept, dacă ați crezut că împreuna putem face imposibilul… posibil, VĂ ROG SĂ NU LĂSAȚI ORCII SĂ SPULBERE VISURILE COMUNITĂȚII SECTORULUI 5❤️
Orcii pot închide un om, dar nu pot răpune o comunitate!
FIUL MEU VLAD VĂ ESTE LA DISPOZIȚIE AȘA CUM V-AM FOST EU! ❤️
ORICE PROBLEME AVEȚI, ORICE PLANURI AVEȚI PENTRU COMUNITATE, VORBIȚI, VĂ ROG, CU VLAD!
ESTE TÂNĂR, ESTE PĂRINTE, ESTE MUNCITOR ȘI, ÎMPREUNĂ CU ECHIPA PIEDONE, POATE FACE ÎN SECTORUL 5 EXACT CEEA CE TREBUIE!
ÎMPREUNĂ CU VLAD, CONTINUAȚI SĂ FACEȚI IMPOSIBILUL… POSIBIL🤗
Poporul român este mai deștept ca dușmanii săi!
Dumnezeu nu lasă poporul român pe mâna orcilor!
Suntem mulți și vom câștiga lupta cu nedreptatea.

Cu respect, Piedone NEVINOVAT”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Vlad Popescu Piedone a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 5, deoarece vrea să facă imposibilul posibil și continue proiectele fostului edil . Vlad Popescu, fiul lui Cristian Popescu Piedone, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său de la Primărie. El le-a mulțumit celor care au venit să îl susțină pe tatăl lui, declarând că fostul primar al Sectorului 5 este nevinovat. Vlad Popescu Piedone a declarat că tatăl lui le-a spus lui și surorii sale, Ana, să fie puternici deoarece el este în continuare puternic.

Vlad Popescu Piedone, anunț la mitingul de susținere al fostului primar Piedone: Voi candida la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele tatălui meu mai departe

Articolul precedentEugen Tomac va cere explicaţii Uniunii Europene de Radio şi Televiziune pentru anularea punctajului României la Eurovision
Articolul următorFondul Proprietatea avertizează: Preţul energiei pe piaţa românească va rămâne ridicat în următorii ani