PSD

Partidul Social Democrat nu crede în analizele financiare ale Guvernului PNL și continuă să critice modul în care a fost sprijinită economia în perioada pandemiei. Previziunile de viitor ale social democraților sunt mult mai sumbre: cel târziu la începutul lui 2021 România va intra într-o „groapă” adâncă.

Economia a început să o ia la vale. Nivelul de trai e în cădere liberă! Conform INS, creșterea economică a scăzut în primul trimestru din 2020, de la +4,1% lăsat de PSD, la +2,4% în guvernarea PNL. Și încă nu au apărut efectele pandemiei!

Dar se vede deja traiectoria prăbușirii! Fundul gropii va fi undeva la finalul acestui an sau începutul anului viitor! Așa estimează toate organismele financiare (FMI, Comisia Europeană sau Consiliul Fiscal), care văd o cădere amețitoare până la -5% sau chiar -9%!

Doar ministrul Finanțelor vede artificii și încă mai crede că România va avea cea mai rapidă revenire din UE. Cîțu și-a pierdut total uzul rațiunii și nu mai poate fi luat în serios de nimeni!

Fără un PLAN serios și coerent de sprijinire a economiei românești, prăbușirea puternică a acesteia este iminentă!”, avertizează PSD.

Articolul precedentBucurestiul va avea de maine 7 zone de promenada in centru
Articolul următorDan Barna crede că a găsit soluția restartului în perioada post-criză