miting psd la romexpo
Codrin Ștefănescu

Social-democraţii vor să organizaze un miting la Romexpo pe data de 21 mai, la care să participe 120.000 de oameni din judeţele din sudul ţării, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

„În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgovişte de duminică. Maine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanţi numai de aici din judeţele din sud la Romexpo”, a declarat pentru Mediafax Codrin Ştefănescu.

El a precizat că, în cazul în care analizele de campanie ale partidului vor arăta că nu este oportună o manifestaţie la Bucureşti, atunci social-democraţii vor renunţa la idee. O decizie clară va fi luată şi anunţată miercuri, a adăugat Ştefănescu. „Varianta B, este foarte posibil ca mâine, făcând analizele noastre de campanie, să decidem că nu este oportun să ne mobilizăm atât de mulţi oameni la acest miting. Mâine (miercuri – n.red.) vom face o declaraţie în sensul ăsta. Toate judeţele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, care este singurul incert”, a conchis secretarul general al PSD. PSD a avut mitinguri, săptămâna trecută, la Iaşi şi Galaţi. Manifestaţia de la Iaşi de joia trecută a avut loc cu ocazia Zilei Europei şi în aceeaşi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. La mitingul PSD de sâmbătă, la Galaţi, a participat şi premierul Viorica Dăncilă.

Articolul precedentProtestatarii de la mitingurile PSD ar putea fi anchetați. Ce spune ministrul Carmen Dan
Articolul următorUn alt pesedist dezertează și se duce la Pro România, partidul lui Victor Ponta