Alexandru Rafila (Captură video)

Azi a fost citită în Parlament moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătății, iar cel care a explicat de ce Vlad Voiculescu nu ar trebui să își continue mandatul a fost Alexandru Rafila. Dacă Voiculescu a opinat că social democrații lucrează la această moțiune simplă de dinainte de a fi ministru, deputatul Rafila a ținut să sublinieze că documentul semnat de peste 100 de parlamentari PSD are elemente și soluții concrete.

Pe scurt, în moțiunea intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor” ministrului sănătății i se reproșează incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare, dar și o proastă gestionare a pandemiei de coronavirus.

Am fost bucuros când domnul Voiculescu a fost nominalizat și am făcut public. Din păcate, am greșit. A făcut studii în străinătate, nu-i așa? Am crezut că va gestiona în mod responsabil pandemia, dar s-a prăbușit. Noi avem teste rapide pentru mai mult de un an, la modul în care se testează acum. Testarea în școli a elevilor și a cadrelor didactice nu se face. Asta va ascunde sub preș evoluția pandemiei. Îl rog să ne spună 10 măsuri concrete pe care le-a luat de când e ministru și să nu ne spună că ministerul evaluează, monitorizează, pentru că nu au niciun impact. Lipsa de asumare ucide!”, a spus Alexandru Rafila, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentHotel din Mamaia, somat să returneze banii aferenți unui sejur
Articolul următorIon Iliescu rămâne fără Institut. Undă verde desființării Institutului Revoluției Române