Primarul Piedone, bilanț la 58 de ani

O viață și o poveste cât mai bine de un secol!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a ajuns la „ceas aniversar”, și așa cum probabil ni se întâmplă tuturor, și-a făcut bilanțul. O viață cu bune și cu mai puțin bune. O viață în care uneori ești înconjurat de prieteni și cunoscuți, alteori ești lăsat singur.

„58 de ani împlinește, astăzi, povestea mea de viață! Că așa-i, dragii mei… Cu voia lui Dumnezeu, am trăit în 58 de ani cât în… 158. Am întâlnit și zmei și feți-frumoși și împărați și cerșetori… Am stat și sub soare, am stat și sub nori… Am  petrecut cu lăutari, dar am și plâns. Am ascultat îngerii sub ferestre, dar am gustat și pâine amară la masă cu Iuda”, și-a început postarea Piedone.

Așa cum a arătat de-a lungul timpului, credința i-a fost alături, mai mult, a recunoscut faptul că soția sa este cea care îi dă puterea de a merge, zi de zi, pe un drum cu suișurile și coborâșurile lui. „Dumnezeu a fost însă, mereu, bun cu mine!  EL, Atotștiutorul, EL, Creatorul, mi-a așternut în drumul vieții o cosânzeana, care îmi este, astăzi, și pavăza și mângâiere și speranță și soție. Cu ea si lângă ea mi-am ales calea! Cu ea adorm, cu ea mă trezesc, cu ea împart fericirea și amarul, deopotrivă. Astăzi nu poate fi despre mine, fără să fie si despre ea! Ea îmi este martora celor pe care le-am comis și le comit cu voie și fără de voie… Ea îmi este mireasă și confident. Ea mi-a dăruit doi copii extraordinari. Și tot cu ea și lângă ea ne bucurăm de surâsul și de puritatea nepoților noștri minunați.”, a scris omul Piedone.

„Dincolo de familie este pustiu”

„Dragii mei… la 58 de ani etate acesta sunt eu, Cristian Victor Piedone: muritor ca toți muritorii Împărației lui Dumnezeu, soț, tată, frate, unchi, bunic și naș de botez pentru cei care au crezut în mine și-n buna mea soție, Iulia!

Felicitări? Apeluri? Mesaje?  Nu… Nu-mi doresc…

Viața m-a învățat să o trăiesc așa cum mi-e hărăzită acolo Sus!

Când am fost primar al Sectorului 4 am primit, an de an, mii de mesaje de felicitare. Cand n-am mai fost… miile s-au transformat în… tăcere! Dar viața a mers mai departe și fără ele!

Prin urmare… dincolo de familie este pustiu!

Să fim sănătoși, oameni buni!”, și-a încheiat edilul mesajul.

Articolul precedentScandalos! Un fost milițian, cu carnet PNL, va coordona activitatea Prefecturilor din funcția de secretar de stat la MAI
Articolul următorCioloș reîncălzește promisiunea tăierii pensiilor speciale: „Sunt cel mai ușor de eliminat în Parlament”