Eduard Ciceu este candidatul propus de Pro România pentru primăria Craiova, Victor Ponta mizând toată încrederea pe acesta. „Pentru alegerile locale vrem să schimbăm regula greșită de până acum – toți candidațtii trebuie să fie “din Partid, ai Partidului, pentru Partid”/ ProRomânia invită și susține toți oamenii onești, tineri și profesioniști care au un proiect de dezvoltare pentru comunitatea lor să aibă curaj! Iar noi vom fi alături de ei!”, promite Ponta.

Ciceu are 38 de ani și, chiar dacă s-a născut în Craiova, de mai mulți ani s-a mutat la București, unde conduce o agenție de publicitate. Candidatul spune că Pro România e unicul partid care îi susține viziunea pentru orașul natal.

Proiectul meu politic va continua cu identificarea altor susținători din rândul tuturor celor care doresc să pună Craiova pe harta orașelor merituoase din România. Nu contează că vor fi politicieni sau simpli cetățeni. Contează să fie oameni care își potențează calitățile profesionale și reputația, cu dorința sinceră ca orașul nostru să își recâștige statutul de oraș reprezentativ. Pentru că vreau o Craiova care să devină o destinație principală pentru marii investitori, dar și un model de dezvoltare urbană care să inspire, să stârnească gelozii și să arate că se poate. Chiar și în România”, consideră acesta.

Articolul precedentPrimarul e și consilier local! S-a întâmplat la Băicoi, iar ilegalitatea a fost descoperită de ANI
Articolul următorUniunea Salvați România, luată la bani mărunți de Autoritatea Electorală Permanentă. Ce nereguli au fost descoperite în actele contabile